IMG 20150330 190147Fa gairebé 20 anys que vaig aterrissar a les mans de la Dra. Marimer. M'ha atès des de l'adolescència i en mil i una circumstàncies. La meva parella i jo teniem clar que si em quedava embarassada voliem que fos ella, juntament amb el seu equip, qui em fes el seguiment de l'embaràs i posteriorment m'assistís al part. Què són els diners davant d'un tracta personal, càlid, humà i professional? Crec que la confiança i la tranquil·litat no tenen preu. I un cop més la doctora ens ho ha demostrat.

És tard... a fora fa hores que la nit ha caigut. I aprofitant que la casa roman quieta, adormida em disposo a escriure una de les experiències més meravelloses i extraordinàries que he viscut.

Fa dos mesos va néixer la Bruna. I quan el Xavi i jo recordem com es va desencadenar el part encara ho fem amb un somriure als llavis. Anavem a posar-li carona a la nostra filla i ho faríem amb la tranquil.litat d'estar en les millors mans. Això va fer que ens relaxessim i gaudissim de cada instant. La veritat és que em sento molt afortunada... el part va ser un luxe ens vam sentir molt ben atesos, acompanyats i molt respectats... no sé si m'explico, com si estiguessim en família.

Quina experiència més al.lucinant i única. La nostra petita va treballar juntament amb la Marimer per estrenar-nos com a pares de manera fàcil i natural.

Gràcies per TOT i quan diem tot...inclou la teva professionalitat però sobretot HUMANITAT. Merci de tot cor per ser-hi en tot moment. Ja saps que formes i formaràs part de la nostra petita família.

Isaura Vallespi Suriol