carlaoriolroc

Conèixer a una gran professional com la Marimer ha sigut el millor que m'ha passat mai. Gràcies a ella he viscut molt feliç l’experiència més emocionant de la meva vida. M’ha acompanyat des del primer moment de l’embaràs i fins i tot després del part. La passió que posa per la seva feina, el tracte tan humà, el seu carinyo i simpatia, la seva atenció i amabilitat, i sobretot la rapidesa a l'hora de contestar els correus. Tots aquests elements tan positius m’han fet estar tranquil·la i segura en tot moment, i estic convençuda que m'han ajudat a passar un embaràs genial.

Per fi va arribar el dia tan esperat, el dia que vam conèixer el nostre fill, el Roc. La Marimer em va fer una cesària que no oblidaré mai a la vida, mai m’hagués imaginat que una cesària podria ser tan especial. Gràcies a la seva paciència i als seus bons consells dies abans explicant-me detalladament com aniria tot, em van ajudar a no tenir por, i no es va equivocar, va ser una cesària molt emocionant gràcies a ella i al seu gran equip. Confiàvem en ells amb els ulls tancats. Vaig estar desperta durant tota la intervenció, no em vaig deixar perdre cap detall, fins i tot el meu marit, que va estar al meu costat tota l'estona, va poder veure com el nostre fill naixia, no ho oblidarem mai!

El Roc va néixer saníssim, la meva recuperació va ser molt ràpida i la pujada de la llet sense cap mena de problema. Tot va sortir rodó. A més, les infermeres de l’Hospital de Barcelona ens van cuidar molt i fins i tot la Marimer ens va venir a visitar en dues ocasions per veure com estàvem, si no ho recordo malament, una d’elles era diumenge a la nit. Quin ginecòleg ho fa això? Només la Marimer!

Hi ha molts mites negatius sobre les cesàries però jo us puc ben assegurar que la meva va ser positiva al cent per cent, tornaria a repetir mil vegades més, sempre amb la Marimer. Gràcies per tot Marimer, has format part del millor que ens ha passat mai.

Carla, Oriol i Roc